Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja!

Dualit Tehosekoitin, 2L kulho ja 7 toimintoa

299,00 sis. ALV

Nyt jos koskaan on terveellisen ruuan nauttiminen helppoa – Dualit:n nopealla ja tehokkaalla tehosekoittimella! Dualit:n tehosekotin jauhaa kovimmatkin vihannekset ja hedelmät pehmäksi smoothieksi. Tehosekoittimesta on moneksi, sillä teet smoothiet, kastikkeet, lastenruuat, keitot, kuorrutteet, drinkit ja murskaat jään.

  • Tehokas 1000W moottori, hienontaen ruoka-aineita sekunneissa hienorakenteiseksi sekoitteeksi.
  • Tehosekoittimessa on 6 erityisesti suunniteltua terää, joka tekee jäästä lunta 10 sekunnissa.
  • 2L erikoisvalmisteinen kannu on tehty erittäin kestävästä Tritan® muovia, jonka voi pestä rauhassa astianpesukoneessa.
  • 7 Toimintoa jäänmurskauksesta silkinpehmeään sekoittamiseen.

Muotoilua ja Teknologiaa

Kestävä ja Kevyt

Kestävä, kromipinnoitettu rakenne, kestää haastavammankin keittiön tarpeet, silti riittävän kevyt nostettavaksi ja pistettäväksi syrjään kun tarvitaan tilaa.

Tritan® kulho:

Turvallisempi kuin lasi, iskunkestävä kulho on kevyt, helpompi siirrellä ja on BPA-vapaa. Ja tietenkin sen voi pistä tiskikoneessa.

VortecS® teknologia:

VortecS monilaajuinen sekoitintoiminto tekee silkinpehmeitä smootheita. Kaksi ainutlaatuisesti suunniteltua terää kulhon reunoilla, sekä vartavasten suunnitellut kuusi-kärkiset terät luovat epäsäännöllisen sekoitustoiminnallisuuden mahdollistaen ainesosien kulkeutumisen leikkuualueelle.

Tehokkuutta kun sitä tarvitaan

Tehokkuutta:

Tehokas 1000W moottori taklaa kovimmatkin ainekset sekunneissa, jäänmurskaamisesta pyreen jauhamiseen.

Auto Pulse:

Pehmeä lähtö sykkivällä toiminnallisuudella takaa että ainesosat kulkeutuvat leikkuuterien kautta tilanteessa kuin tilanteessa, taaten silkinpehmeän lopputuloksen.

Pehmeä lähtöinen käyttö:

‘Anti-bounce’ ominaisuus takaa että ruoka pysyy jatkuvassa kosketuksessa terien kanssa, kun moottori lähtee käyntiin, täten mahdollistaen osaltaan tehosekoittimen kyvykkyyden hienontaa koko kulhollinen tehokkaasti.

Monimuotoiset toiminnallisuudet

Monimuotoiset toiminnot :

Seitsemän toimintoa sisältäen: jäänmurskaus, 2 pulssi-asetusta ja 4 esiasetettua nopeutta (hellävarainen sekoitus, tasainen pilkkominen, silkinpehmeä jauhaminen ja ylivoimainen hyökkäys).

Jäänmurskaus:

Jääkuutioista lumeksi 10 sekunissa, se mitä tarvitset drinkkeihisi. Tehosekottimen terät on erityisesti suunniteltu hyökkäämään jäätä osuessaan aloittaen yhdestä isosta pulssista pienempiin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dualit Tehosekoitin, 2L kulho ja 7 toimintoa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.