Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja!

 • Påster juliste on nyt myös Raumana!

  Påster juliste on nyt myös Raumana! Viikko sitten saimme vihdoin odotetun Påster Rauma-julisteen. Julisteessa on Rauman kartta koordinaateilla ja siitä on saatavilla sekä musta että valkoinen juliste. Påster julisteita on aiemmin ollut saatavilla muiden kaupunkien kartoilla, sekä kaupungin nähtävyydellä ja nyt vihdoin meillä on myös oma Rauma-juliste! Julisteen on suunnitellut Krister Ehrlund ja sen voi …

  More
 • Liikkeeseemme saapuu pian supersuosittu FLOWTS!

  Pian saamme lisäystä tuotevalikoimaamme, kun ranskalainen FLOWTS rantautuu liikkeeseemme! Valtavan some-suosion saavuttaneet uimapatjat ovat näkyneet hyvin myös suosittujen bloggaajien kuvissa. Kuvista olet saattanut bongata mm. flamingot ja yksisarviset hevoset.   Puhallettavat, laadukkaat ja hauskat uimapatjat edustavat hauskaa elämäntyyliä ja tuovat luksusta jokaisen kesään ja mökkeilyyn.   FLOWTS tuotteisiin voit tutustua jo etukäteen heidän nettisivuilta . Pysy kuulolla!

  More
 • Sisustus Idealle uusi verkkokauppa, joko kävit kokeilemassa?

  Hei, Olemme tehneet kuukauden päivät kovasti töitä uuden verkkokaupan avaamiseksi, mikä on nyt kaikessa hiljaisuudessa avattu 🙂 Teemme päivityksiä ja korjauksia vielä jokusen viikon, joten nyt arvostaisimme kovasti kommenttejasi. Kommentoida voit vaikka tähän blogipäivitykseen tai lähettämällä meille sähköpostia (sisustusidea@sisustusidea.fi)

  More
 • Kevätuutuuksia on saapunut verkkokaupan puolelle!

  Käy katsomassa kevään uutuuksia verkkokaupan puolelta (Linkki poistettu, koska avasimme uuden verkkokauppamme)!

  More
Updating…
 • Ostoskori on tyhjä.